KorjaamoPlus Oy
liotsikkoTULOSSA TOUKUKUUSSA!!!

VW Golf 1.6 FSI Sportline, Erittäin harvinaisella, alkuperäisvarustuksella oleva, musta (V vitoskori). Täysnahkaiset mustat penkit myös takana, jotka on kaadettavat, sekä edessä urheiluistuimet (lepakko) ja sähkösäädöillä, myös nahkaa. 6 vaihteinen manuaalivaihteisto. 3 ovinen, takalasit tummat. Todella iso näyttö, jossa radio, navikaattorit usb, mp3, bluetuutit jne. Kyynärnojan alla 6 cd boksi. Webasto. 18" alkuperäiset vanteet. Xenon valot, sumuvalot, sadetunnistin. Tutkat eteen ja taakse. Kaikki varusteet alkuperäisiä. Myös nahkaratti, jossa säätimet. Lämpötilan säätimet ovat digitaaliset eli toimivat tarkasti. Keskuslukitus on kaukosäätöinen. Ilmastointi toki myös löytyy ja on automaattinen. Isofix turvaistuin kiinnitysvalmius.

Vuosimalli 2005. 1.6 bensa. Penkeillä ja korilla ajettu 300t. Katsastetaan. Ei kolhuja. Näppärän kokoinen ja näyttävä auto.

Volkkariin vaihdetaan 56t ajettu moottori. Auto luovutetaan täysin huollettuna, katsastettuna ja kaikki nesteet ja suodattimet vaihdettuina. Paperit moottorista on ja auton alkuperäinen, sekä uuden moottorin huoltokirja. Myös kytkin (+massapyörä jos on) tulee samalla uusiksi.

Hinta n. 4000€. (marginaalivero)


Volvo V70 II -00 - 03, varaosia koriin ja moottoriin. Manuaalilaatikko ja 2.4l ahtamaton bensamoottori, toimiva paketti 400€

Vaalea nahkasisusta, kaikki penkit ja oven verhoilut 500€. Mukaan saa myös kojetaulun, jos viitsii itse irroittaa.

Mittaristo useita 80€

n.369t ajettu 2.4 bensa turbokone. Toimii hyvin. 500€

Hammastankoja 100€
Puhelu
Kartta
Tietoja