KorjaamoPlus Oy
liotsikko

Hinnat 1.12.2022 alkaen. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

Korjaamon tuntiveloitus 45€ Alustan työt (auton alla/nosturilla) 55€ /h. Pajan puolella pystymme palvelemaan vain henkilöautoja ja matalia pakettiautoja. Ilmastointihuolto ja katsastusmittaukset/käyttö onnistunee kaikkiin pyörillä liikkuviin.

Katsastuspaketti henkilöautot 75 sisältää silmämääräisen tarkastuksen, myös auton alla ja mahdollisesti palaneen H1,-4, -7 polttimon ja parkkipolttimon vaihdon, pakokaasumittauksen, mahdollisen OBD tulosteen ja käytön katsastuksessa.

Vikamuistin luku/tyhjennys  20€

Pyörän laakerin vaihtotyö alk. 55€ + laakeri, hyvä laakeri esim SKF/FAG alkaen, 60€ riippuu tosin paljon auton merkistä.

Päästömittaus bensa/diesel 20€

Jarrupalat tai levyn vaihto, 30€ /rengas

Polttimon vaihto 30€ sis H1, -4, -7 polttimon ja parkki/vilkku polttimon. Jos rakenteita joutuu purkamaan tuntityönä.

Jakopään hammashihnan vaihtotyö alk. 199€

Moottoriöljyn ja suodattimen vaihtotyö 40€. Asiakkaan omalla öljyllä tai meidän.

Moottorien vaihdot, avaimet käteen periaatteella. Vähän ajettuja takuumoottoreita alk. vaihdettuna 1800€. Kysy tarkempaa hintaa.

Olemme Virossa toimivan turboahtimien korjaukseen ja myyntiin erikoistuneen yrityksen virallinen jälleenmyyjä ja kumppani. Tarkoittaa sitä, että saat meidän kautta laadukkaat korjatut turboahtimet nopeasti ja edullisesti. Turboahtimeen tulee 12 kuukauden takuu. Normaali toimitusaika noin 2 päivää.


eFlexFuel etanolisarjan asennus, muutoskatsastettuna 399 (ennen 1.9.2009 rekisteröidyt ajoneuvot, voit hakea Traficomilta muuntotukea 200€) Äänekoskea lähin etanolin ( E85) tankkauspiste on Laukaassa.

Saab 9000 2.3 Turbo 16 automaatti. Asennettu FlexFuel E85 sarja V.4.2 eli etanoli muunnossarja. Tämä on nyt se uusin versio ilman erillistä ulkoista polttoaineanturia.

Ajettu samaa noin 200km lenkkiä, samaan aikaan, samat nopeudet 85/105kmh ja suurinpiirtein sama kuormakin. 

Tässä kulutustiedot. Keskikulutus tiellä ennen sarjan asennusta noin 8.6L/100km. Sarjan asennuksen jälkeen, pitää ajaa ensimmäiset ajot 50/50% seoksella kulutus oli 7.4L/100km ja sitten viimeksi aivan puhtaalla etanolilla 9.4L/100km. Tehonlisäystä en kyllä havainnut.


Ilmastoinnin täyttöhuolto r134a, 55€  (järjestelmässä pitää olla yli puolet kylmäainetta) voi tulla aikaa varaamatta aukiolo aikojen mukaan. 

HUOM, aivan tyhjän järjestelmän täyttöhinta alk.  75

500-600g 75€

600-700g 85€

700-800g 95€

800-900g 105€

yli1000g 120€ ja siitä ylöspäin esim työkoneissa niin, että jokaisesta 100g +10€


Ajoneuvon ilmastointijärjestelmän täyttöhuolto 55€


Koskee r134a kylmäaineella varustettuja autoja. Huoltoon voi tulla aikaa varaamatta.
Huomioitavaa on, että mikäli auton kylmäainejärjestelmä on aivan tai lähes tyhjä, täytön hinta alk. 65€ (n.550g). Huoltolaite antaa tulosteraportin niin haluttaessa, autosi kylmäaineen talteenotetusta määrästä. Huoltoaika on noin 1 tunti.
1. järjestelmän tyhjennys kylmäaineesta ja vanhasta öljystä. Huoltolaite ilmoittaa mm. paljonko kylmäainetta oli tai onko järjestelmä aivan tyhjä.
2. huoltolaite tarkastaa järjestelmän tiiveyden, tekemällä alipaineella vuototestin, jossa todetaan onko järjestelmä tiivis --> jos vuotoja --> etsitään vuoto silmämääräisesti tai UV valolla --> tarjous korjauksesta.
3. jos ei vuotoja, järjestelmä täytetään oikealla määrällä kylmäainetta ja uudella kompressoriöljyllä.
4. on toki mahdollista, ettei jäähdytys toimi vielä täyttöhuollon jälkeenkään. Sitten lukastaan vikakoodit ja katsotaan onko siellä joku vika jäähdytysjärjestelmän toimimattomuudesta, esim paineanturi viallinen. Paineanturin vaihto on varsin yksinkertainen operaatio, järjestelmä tyhjennetään kylmäaineesta, vaihdetaan viallinen anturi ja kylmäaineet takaisin. Yleensä noin 100€ työ osineen.


Ilmastointi komressorin vaihtotyö alk. 150.


Takuu

Tekemällemme työlle kuuluu aina takuu. Työn takuuhan on periaatteessa ikuinen tai ilman aikarajaa, mutta koska asiaa on hiukan hankalaa määrittää, ilmoitamme, että se on vähintään 24 kuukautta. Meillä on tapana olla ylpeitä, kun työ on meillä tehty. Noudatamme poikkeuksetta aina valmistajan ilmoittamia asennusohjeita ja kiristystiukkuuksia kun ne ovat saatavilla. Varaosien kohdalla, takuu tulee suoraan tavaran toimittajalta tai edustamaltaan taholta. Mikäli havaitset huollon tai korjauksen jälkeen, jotain, ihan mitä tahansa, ei normaalia käytöstä autosi toiminnassa, olethan välittömästi yhteydessä meihin. 

Työn takuu koskee vain meillä tehtyä huoltoa/korjausta. Mikäli kyseessä on viallinen osa, osan vaihtotyö ei ole yleensä takuunalaista työtä vaan laskutetaan normaalisti, joko meidän kiinteähintaisena työnä tai tuntiveloitus työnä.

Takuukorjauksiin asiakas toimittaa ajoneuvon korjaamolle ellei muuta ole sovittu.


Puhelu
Kartta
Tietoja