KorjaamoPlus Oy
  enemmän kuin autokorjaamo


Etsimme nyt ajoneuvoasentajia, jotka työskentelevät meillä ja meidän tiloissa omalla toiminimellä.

KorjaamoPlus Oy tarjoaa tmi yrittäjälle mm. autoketjun edut, meillä käytössä 3 pääasiallista tavarantoimittajaa, sekä muutama satunnaisempi. Näin saadaan mm. edullisemmat varaosien sisäänostohinnat. Meillä on sopimus A katsastusaseman kanssa eli se on hyvin hinnoiteltu myös.

Toimit meidän tiloissa ja saat käyttää meidän työkaluja ja testilaitteita jne. Me teemme sinulle yritystoiminnan aloittamiseksi kaiken valmiiksi. Laskemme ilmoittamasi, laskutetut työtunnit ja kirjaamme ne tmi yrittäjän laskutusohjelmaan, josta saadaan sitten esim kerran viikossa laskutetut tunnit ulos ja maksuun. Saat kauttamme kirjanpitäjän, sekä nettipohjaisen laskutusohjelman. Voimme tehdä myös kirjanpidon materiaalit kuukausittain kirjanpitäjälle niin sovittaessa.

Tmi yrittäjän ei tarvitse huolehtia toimitilan kuluista, ei työkaluista, eikä markkinoinnista. KorjaamoPlus hoitaa varaosatilaukset ja asiakaspalvelun. Toimit KorjaamoPlussan tiloissa ja työvaatteet saat meiltä. Sinä voit keskittyä siihen minkä parhaiten osaat eli asennustyöhön.

Mitä Tmi yrittäjän pitää tehdä itse? Mene sivulle prh.fi ja rekisteröi itsellesi nimi, jolla toimit. Esim Tmi Arto Asentaja. Nimeä pitää hakea ytj.fi:stä ettei se ole varattu. Autamme myös nimen ja tarvittaessa koko toiminimen rekisteröinnissä. Sinun tulee rekisteröityä arvonlisä verovelvolliseksi, sekä ottaa itsellesi YEL vakuutus 6 kuukauden kuluttua toiminnan aloittamisesta. Voit hakea myös TE toimistosta starttirahaa, joka myönnetään tietyksi aikaa ja tietyin edellytyksin.

Maksamme tmi yrittäjälle 35eur/h sisältäen arvonlisäveron.