KorjaamoPlus Oy
liotsikko

Hinnat 17.4.2023 alkaen. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

Katsastuspaketti henkilö- ja pakettiautot, sisältää käytön A-Katsastuksella, 75€

 • Korjaamon tuntiveloitus 55€ hinta sis alv 24% (kanta-asiakas veloitus 45€/h)
 • huollon ajaksi maksuton sijaisauto!
 • Katsastuskorjaukset ja hitsaustyöt henkilöautoille
 • Jakopään hammashihnan vaihtotyö alk. 150€
 • Pajan puolella pystymme palvelemaan valitettavasti vain henkilöautoja ja matalia pakettiautoja. Ilmastointihuolto onnistuu myös pakettiautoille ja matkailuautoille.
 • Varaosat tulevat pääsääntöisesti paikallisesta varaosaliikkeestä, mikäli se heidän kautta saadaan tai ei muuta ole sovittu. Emme asenna asiakkaan osia, mikäli autoa joudutaan pitämään ainoalla nosturipaikalla tuntikausia, ihan siitä syystä, että on vain yksi huoltopaikka sisällä.
 • Vetonivelen suojakumin vaihto henkilöautoihin, 80€. Sisältää työn, erittäin hyvälaatuisen suojakumin, rasvat ja pannat. 
 • Pyörän laakerin vaihtotyö alk. 55€ + laakeri, hyvä laakeri esim SKF/FAG alkaen, 60€ riippuu tosin paljon auton merkistä. Meillä on laakerin asennustyökalut mm Volvon pyöränlaakereiden oikeaan asennukseen. Koulutus ja yli 10 vuoden kokemus erillaisten laakereiden asennuksesta.
 • Jarrupalat tai levyn vaihto, 30€ /rengas. Jarrulevyn ja palojen vaihto samalla kertaa 50€ /rengas.
 • Jarrusatulan tai sylinterin vaihto 55€. Sisältää työt, jarrunesteet, liukutappien rasvauksen ja palojen/kenkien liikkumisen tarkastuksen.
 • Polttimon vaihto 30€ /vaihto ja sis H1, -4, -7 polttimon ja parkki/vilkku polttimon. Jos rakenteita joutuu purkamaan, tuntityönä.
 • Moottoriöljyn ja suodattimen vaihtotyö 40€. Asiakkaan omalla öljyllä tai meidän.
 • Tehdaskorjatut turboahtimet yleisimpiin malleihin 299€ 24 kuukauden takuulla ja jopa ylihuomiseksi.
 • Vuokrataan henkilöautoja, alk 15€ / vrk.
 • Pyydämme huomioimaan, meillä on vain saksinosturi käytössä, eli emme pysty vaihtamaan, esimerkiksi 2000 luvun mersujen jarruputkia tai tekemään muitakaan töitä auton alla, jos työkohta on auton istuinten kohdalla auton alla. Saksinosturi nostaa auton renkaiden välistä ja helmoista noin 120 x 60 alueelta kumpaiseltakin puolelta. Keskelle auton alle jää työtilaa eli esimerkiksi pakoputken pystyy vaihtamaan kaikkiin henkilöautoihin yleensä.


Ajoneuvon ilmastoinnin huolto 55€ 

Huoltolaite antaa aina huollon lopuksi yhteenveto tulosteraportin, josta käy ilmi mm. autosi kylmäaineen talteenotettu määrä. Huoltoaika on normaalisti noin 1 tunti.

1. järjestelmän tyhjennys kylmäaineesta ja vanhasta öljystä. Huoltolaite ilmoittaa mm. paljonko kylmäainetta oli tai onko järjestelmä aivan tyhjä.
2. huoltolaite tarkastaa järjestelmän tiiveyden, tekemällä alipaineella vuototestin, jossa todetaan onko järjestelmä tiivis --> jos vuotoja --> etsitään vuoto silmämääräisesti tai UV valolla (r134a) --> tarjous korjauksesta.
3. jos ei vuotoja, järjestelmä täytetään oikealla määrällä kylmäainetta ja uudella kompressoriöljyllä.
4. on toki mahdollista, ettei jäähdytys toimi vielä täyttöhuollon jälkeenkään. Sitten lukastaan vikakoodit ja katsotaan onko siellä joku vika jäähdytysjärjestelmän toimimattomuudesta, esim paineanturi viallinen. Paineanturin vaihto on varsin yksinkertainen operaatio, järjestelmä tyhjennetään kylmäaineesta, vaihdetaan viallinen anturi ja kylmäaineet takaisin. Yleensä noin 100€ työ osineen.


Takuu

Tekemällemme työlle kuuluu aina takuu. Työn takuuhan on periaatteessa ikuinen tai ilman aikarajaa, mutta koska asiaa on hiukan hankalaa määrittää, ilmoitamme, että se on vähintään 24 kuukautta. Meillä on tapana olla ylpeitä, kun työ on meillä tehty. Noudatamme poikkeuksetta aina valmistajan ilmoittamia asennusohjeita ja kiristystiukkuuksia kun ne ovat saatavilla. Varaosien kohdalla, takuu tulee suoraan tavaran toimittajalta tai edustamaltaan taholta. Mikäli havaitset huollon tai korjauksen jälkeen, jotain, ihan mitä tahansa, ei normaalia käytöstä autosi toiminnassa, olethan välittömästi yhteydessä meihin. 

Työn takuu koskee vain meillä tehtyä huoltoa/korjausta. Mikäli kyseessä on viallinen osa, osan vaihtotyö ei ole yleensä takuunalaista työtä vaan laskutetaan normaalisti, joko meidän kiinteähintaisena työnä tai tuntiveloitus työnä.

Takuukorjauksiin asiakas toimittaa ajoneuvon korjaamolle ellei muuta ole sovittu.


Puhelu
Kartta
Tietoja