KorjaamoPlus Oy
liotsikko

Volvo V50 vuosimallia 2006 (käyttöönotto 13.7.05). 2.4l Vaihtomoottori, jolla ajettu 192t. Autolla on ajettu 365t. Luotettava ja aito Volvon 2.4L 5 sylinterin bensamoottori. Auto on ollut tarkalla pidolla. Edellinen omistaja on säilyttänyt kaikki autoon tehdyt huoltokuitit 12 vuoden ajalta ja esimerkiksi auton maalipinta on hoidettu vuosittain ammattilaisen toimesta. mm. hyvälaatuinen tuulilasi vaihdettu pari vuotta sitten. Moottorin lämmitin, lämmittää öljypohjassa olevan öljynlauhduttimen vettä/öljyä. Pohjan suojamuovi/panssari löytyy myös ja on hyvä varuste, suojaa viimalta ja pölyltä/roskalta. Ilmastointi joka myös huollettu. Kolmet avaimet. Tummennetut takalasit. Sadetunnistin, ajotietokone, vakionopeuden säädin, irroitettava vetokoukko. Säätimet ratissa: äänenvoimakkuus ja vakionopeuden säätö. Tavaratilan turvaverkko ja kaukalomatto. Kauko-ohjattava keskuslukitus. Iso Fix turvaistuin kiinnitys. Puolinahkapenkit. Sumuvalot eteen ja taakse. Kaikki toimii.

Autoon on nyt tehty kaikki mahdolliset huollot ja tarkastukset. Autoon vaihdettu uudet, laturi ja startti (Bosch), kaikki suodattimet ja remmit vaihdettu (hammashihna ja vesipumppu vaihdettu n.50t sitten) moottorin jäähdytysnesteet, sekä moottorin- ja vaihteiston öljyt uudet. Kesärenkaat hyvät, Volvon alumiinivanteilla ja talvirenkaat. Hieno auto ajaa. 5v automaattivaihteisto vaihtaa hienosti ja 5 sylinterinen moottori vääntää ja kuljettaa tätä kevyttä koria ihan kivasti. Myydään korjaustakuulla. Lue alta! 

Vaihteistoa on myös huollettu säännöllisesti ja sieltä tuli moottorin vaihdon yhteydessä puhtaat punaiset öljyt. Mukaan tulee vanha huoltokirja jossa näkyy mm vaihteiston huollot ja nyt moottorin vaihdon jälkeen uusi huoltokirja.

Tästä jollekin todella hyvä ja tarkastettu, turvallinen, lämmin ja varma auto. Juuri katsastettu, katsastusmiehen kommentilla, on ehjä auto!

Volvon myyntihinta 5000eur,  Vaihdossa otetaan esim viallinen pienimoottorinen auto, mutta vaihtohinta on tapauskohtainen (vaihdokin toivotaan olevan tietyn tasoinen) tai noin 2000kg kantavuuden autotraileri tai moottorikelkka.


Tammikuun aikana valmistuu ja tulee myyntiin, (ellei jää omaan käyttöön) Toyota Yaris vm -08. 1.4 Dsl pakettiauto (vero 200€/vuosi). Pieniruokainen, (kulutus 4l/100km) musta perus siisti kaunokainen, 4 ovinen, penkit tallessa. Toyotaan tulee aivan täydellisesti remontoitu moottori, johon on vaihdettu lähes kaikki kuluva uusiksi eli laakerit, jakoketju hilppeineen, vesipumppu, männänrenkaat, tiivisteet ja stefat, kansi koneistettu, sylinterit hoonattu jne 6kk takuu. Moottoriremontti on tehty moottorien korjauksiin erikoistuneella pajalla, lähestulkoon uutta vastaavaksi.


Turbo uusittu ja kytkin tarkastettu, levy ja asetelma ok, mutta painelaakeri kahisi vähän, joten se uusittu. Luonnollisesti kaikki moottorin nesteet uusitaan. Ilmastointi joka huollettu. Näkyy siellä konehuoneessa olevan myös Eberspächer eli webasto, mutta ei kellolla, vain käynninaikainen lisälämmitin. 2 suutin uusittu, sekä korkeapainepumppu. Katsastetaan..

Myyntihinta 4800€ Vaihdossa voi tarjota viallista henkilöautoa


Kaikkiin myymiimme autoihin on tehty aina isoja korjauksia, kuten vaihdettu moottori. Auto on korjauksen ja purkamisen yhteydessä perusteellisesti tarkastettu ja se huolletaan täydellisesti. Autolle myönnetään 6 kk korjaustakuu. Eli mahdollisesti tulevissa vikatilanteissa, saat korjauksen työn osuuden 50% alennuksella ja uudet osat alennettuun hintaan. 

Korjaustakuu koskee vikaantumista tai rikkoutumista ei normaalia kulumista, eli aivan kuten takuilla on tapana toimia.

 

Puhelu
Kartta
Tietoja