KorjaamoPlus Oy
  kyllä onnistuu..

Ehdot ja takuu 15.2.2021

Maksutavat

Maksutapoina meillä ovat käteinen ja pankkikortit, sekä sopimusyrityksille lasku. Osamaksurahoituksen tarjoaa Svea (maksuton 30 pv) minkä jälkeen voi niin halutessaan, muuttaa laskun osamaksuksi.


Maksu tapahtuu aina samalla kertaa kun ajoneuvo tullaan hakemaan tai se toimitetaan.


Tuntiveloituksemme on 55€ sisältää alv 24% Kiinteähintaiset ja sovitut työt aina ilmoitettuun hintaan ja sisältävät myös alv 24%. Pyydä tarjous tarvitsemastasi työstä.

Pienkoneet ja mopot, huoltotyön tuntiveloitus 49€

Hinausmaksu Suolahdesta 30€, Äänekoski 50€, Sumiainen - Konginkangas 60€


Takuu

Työllämme on aina takuu. Työn takuu on vähintään 6 kuukautta. Varaosien kohdalla, takuu tulee suoraan tavaran toimittajalta. Mikäli havaitset huollon tai korjauksen jälkeen, ihan mitä tahansa ei normaalia käytöstä autosi toiminnassa, olethan välittömästi yhteydessä meihin. 

Työn takuu koskee vain meillä tehtyä huoltoa/korjausta. Mikäli kyseessä on viallinen osa, osan vaihtotyö ei ole yleensä takuunalaista työtä vaan laskutetaan normaalisti, joko meidän kiinteähintaisena työnä tai tuntiveloitus työnä.

Takuukorjauksiin asiakas toimittaa ajoneuvon korjaamolle ellei muuta ole sovittu.

Uusien ja takuunalaisten autojen takuu säilyy meillä huollettaessa, eikä takuu katkea.

Ajoneuvon säilytyksestä on erillinen ohje, kohdassa Autojen säilytys.

Käytössämme on korjausten työnjälki seuranta, vastaa yleisimmin tunnettua laadunseurantaa. Mahdollisen asennus-tai korjausvirheen tultua esille teemme aina korjaavia toimenpiteitä, jotta sama virhe ei toistu. Käytössä Kesäkuusta 2020 alkaen.