KorjaamoPlus Oy
  kyllä onnistuu..

Ehdot ja takuu 1.6.2021

Maksutavat

Maksutapoina meillä ovat käteinen ja pankkikortit, sekä sopimusyrityksille lasku. Osamaksurahoituksen tarjoaa Svea (maksuton 30 pv) minkä jälkeen voi niin halutessaan, muuttaa laskun osamaksuksi.


Maksu tapahtuu aina samalla kertaa kun ajoneuvo tullaan hakemaan tai se toimitetaan.

Olemme hinnoitelleet joitain tavanomaisimpia töitä, valmiiksi kiinteillä hinnoilla. Ne löytyvät kun menet ajanvaraus sivulle ja valitsee sieltä tarvitsemaansa palvelua.


Yhtiörakenteen muutoksen ja useiden toimintatapojen muutoksien myötä, pystyimme laskemaan tuntiveloituksemme pysyvästi 49€/h sisältää alv 24% Kiinteähintaiset ja sovitut työt aina ilmoitettuun hintaan ja sisältävät myös alv 24%. Pyydä tarjous tarvitsemastasi työstä.

Pienkoneet ja mopot, huoltotyön tuntiveloitus 45€

Hinausmaksu Suolahdesta 30€, Äänekoski 50€, Sumiainen - Konginkangas 60€


Muutamiin automerkkeihin sopivia ilmastoinnin kompressoreja heti saatavilla ja asennettavissa varastossa. KYSY!


Ilmastointihuolto 55€.  r134a TARJOUS! (norm 69€)

1. järjestelmän tyhjennys kylmäaineesta ja vanhasta öljystä. 

2. tarkastetaan järjestelmän tiiveys, tehdään alipaineella vuototesti, jossa todetaan onko järjestelmä tiivis --> jos vuotoja --> etsitään vuoto silmämääräisesti tai UV valolla --> tarjous korjauksesta.

3. jos ei vuotoja, täytetään kylmäaine oikealla määrällä ja uudella kompressoriöljyllä


Ilmastointi komressorin ja kuivaimen vaihtotyö alk. 350€.


Takuu

Tekemällämme työlle saat aina takuu. Työn takuuhan on periaatteessa ikuinen tai ilman aikarajaa, mutta koska asiaa on hiukan hankalaa määrittää, ilmoitamme, että se on vähintään 24 kuukautta. Meillä on tapana olla ylpeitä, kun työ on meillä tehty. Noudatamme poikkeuksetta aina valmistajan ilmoittamia asennusohjeita ja kiristystiukkuuksia kun ne ovat saatavilla. Varaosien kohdalla, takuu tulee suoraan tavaran toimittajalta tai edustamaltaan taholta. Mikäli havaitset huollon tai korjauksen jälkeen, jotain, ihan mitä tahansa, ei normaalia käytöstä autosi toiminnassa, olethan välittömästi yhteydessä meihin. 

Työn takuu koskee vain meillä tehtyä huoltoa/korjausta. Mikäli kyseessä on viallinen osa, osan vaihtotyö ei ole yleensä takuunalaista työtä vaan laskutetaan normaalisti, joko meidän kiinteähintaisena työnä tai tuntiveloitus työnä.

Takuukorjauksiin asiakas toimittaa ajoneuvon korjaamolle ellei muuta ole sovittu.

Uusien ja takuunalaisten autojen takuu säilyy meillä huollettaessa, eikä takuu katkea.

Ajoneuvon säilytyksestä on erillinen ohje, kohdassa Autojen säilytys.

Käytössämme on korjausten työnjälki seuranta, vastaa yleisimmin tunnettua laadunseurantaa. Mahdollisen asennus-tai korjausvirheen tultua esille teemme aina korjaavia toimenpiteitä, jotta sama virhe ei toistu. Käytössä Kesäkuusta 2020 alkaen.