KorjaamoPlus Oy
 ja ai-cafe eli k+

ASIAKASPALVELU ON AVOINNA NYT KORONA AIKAAN 1200-1500. 

KORJAAMOPLUS JA AI-CAFE YHDISTYVÄT JA TARJOAMME JATKOSSA AUTOKAHVILA JA -KORJAUS PALVELUA TUTUSSA OSOITTEESSA. ALKULANKATU 1 SUOLAHTI

Tarjoamme kahvilapalveluita, eli kahvia ja pullaa/leivonnaisia/sämpylää, pientä purtavaa jne. Auton testauksia, mittauksia ja korjauksia, sekä muita autopalveluja. Pieni varasto kysytyimpiä varaosia, polttimoita, suodattimia, remmejä, tuulilasin pyyhkimensulkia ja akkuja jne. Tarpeen mukaan päivitämme valikoimaa ja palveluita kunhan nähdään, mille on tarvetta. Myös muutama myytävä auto saattaa olla pihassa tarjolla.

Saatte K+ lta jatkossa myös ihan perinteisiä, entisajan huoltamopalveluita eli nesteiden tarkastukset ja täytön, sekä renkaiden ilmanpaineen tarkastukset ja polttimoiden vaihdot jne. Alustan huoltoja teemme vain lähinnä jarruille.

Pajan puoli palvelee, vian etsintää, vikadiagnostiikkaa, testausta, mittauksia, lämmittimien- ja ilmastoinnin huoltoa. Jakopään hammashihnan vaihdot, sekä katsastushuollot ja käytöt, päästömittauksineen. 

Tiellä pajan edessä on edelleen 2 tunnin pysäköintilupa, vaikka joku kyltille suuttunut on siitä jo puolet repinyt mukaansa.


Aika värikäs tämä mennyt 2 vuotta oli. Monenlaista on nähty ja koettu. 

Päätimme kuitenkin jo Elokuussa poistua tuosta osoitteesta (Haapakorventie 1) kun saimme tietää, että hallin omistaja alkoikin myymään hallia, vaikka olimme kyllä hieman toisin suullisesti sopineet. 

Kävin tuolloin Elokuussa kaupungin talolla, rakennustoimistosta kysymässä, voidaanko ko osoitteeseen, Alkulankatu 1 sijoittaa parakkeja 2 kpl päällekkäin. Sain kolmelta virkaa tekevältä suostumuksen ja myös kaava sallii pienimuotoisen ja ympäristöä häiritsemättömän yritystoiminnan. No kun parakit sitten Lokakuussa tulivat, saimme tietää, ettei niitä voidakaan sijoittaa tähän osoitteeseen. No, nyt on varattu tontti teollisuuskylästä, Jäähdytinkadulta, mutta emme ole vielä allekirjoittaneet sopimusta ko tontista. Parakit eivät sitten taas tuonne ole mitenkään järkeviä eli mietitäänpä tätä asiaa vielä hetki.. 


Tervetuloa kahville ja turisemaan K + aan.