KorjaamoPlus Oy
  kyllä onnistuu..

Palvelemme loppuvuodesta 1.12 alkaen osoitteessa: Alkulankatu 1 44200 Suolahti. Ensi kevään aikana sitten myös Suolahden teollisuuskylässä, Jäähdytinkadulla.

Aukioloajat nyt toistaiseksi ark. 900-1600, voidaan olla paikalla aikaisemmin tai myöhemmin riippuen vähän minkämoisia hommia on pöydällä. Ollaan nyt myös jonni verran pajalla eli vanhalla kioskilla remonttia ja muuttoa tekemässä.. Soittamalla selviää missä mennää..

Monenlaisten vääntöjen jälkeen, emme rakenna Alkulankatu 1 muuta autojen palvelupistettä kuin henkilöautojen mittaus, testaus ja diagnostiikka paikan. Eli sisälle sopii vain henkilöautot. Uudet ja isommat tilat tulevat ensivuoden aikana Jäähdytinkadulle Suolahden teollisuusalueelle.

Jatkamme monimerkki korjaamona eli pajana. Parhaiten palvelemme edelleen yli 5 vuotiaita henkilöautoja, yleisimmät merkit, Nissan, Volvo, Ford, Fiat, Kia, Hyndai ja VAG konsernin autot + MB. 

Me jatkamme autosi matkaa. 

Pidämme tärkeänä, ettei ympäristöä ja yhteiskuntaa tarpeettomasti kuormiteta, romuttamalla aivan hyviä, teknisesti toimivia ja korjattavissa olevia autoja. Auton ja sen kaikkien osien valmistusprosessi ei ole aivan vihreää toimintaa, neste, maali, kumi- ja muoviosien valmistukset huomioon ottaen. Me teemme kaikkemme, että siisti ja turvalliseksi tehtävissä oleva auto, jossa on huolto- ja korjaushistoriaa, sen matka myös jatkuu.


Auton alustan 3 päivän ruostesuojaukset alk. 350€ ja helmojen kiveniskusuojaukset alk. 150€ /puoli. Nämä työt tosin jäävät nyt odottamaan uutta pajaa Jäähdytinkadulla. Olemme yhteydessä teille ketkä jo olette työn tilanneet heti kun tilat valmiit. Meille tulee myös uutena palveluna auton korin korjaukset ja pienet maalauspalvelut. Hitsauspalvelut jatkuvat sitten Jäähdytinkadulla.


Kiitos paljon asiakkaillemme, kuluneista reilusta parista vuodesta. Aika värikäs tämä mennyt 2 vuotta oli. Monenlaista on nähty ja koettu. Nyt jouduimme tästä osoitteesta (Haapakorventie 1) evakkoon kun hallin omistaja myikin hallin. Meille tämä halli oli nykyisessä toimintamallissa liian iso ja tulevaan toimintaamme täysin soveltumaton. Palvemme Joulukuussa jo rajoitetusti, henkilöautolla ajavia tuolla Alkulankatu 1 (ent. Ai-Cafe) ja sitten myöhemmin ensivuonna Jäähdytinkadulla kun saamme sinne tilat valmiiksi. 

Tervetuloa kahville ja turisemaan