KorjaamoPlus Oy
  kyllä onnistuu..

Muutamme aukioloaikoja arkisin avoinna toistaiseksi 9:00-17:00. Korjaus - ja huoltoaikoja voidaan varata edelleen aamuvarhaisesta iltamyöhään. 

Avaamme todennäköisesti ensimmäisenä autokorjaamona Suomessa, julkisen asennusvirhe / reklamaatiot sivun

Miksi? Olemme panostaneet todella paljon asennusvirheiden poistamiseen, työn tarkkuuteen ja huolellisuuteen, sekä turvallisiin työskentelytapoihin ja - ympäristöön. Aloitimme noin vuosi sitten omassa käytössä olevan työn laadun seurannan. 

Julkaisemme 1.6.2021 alkaen kaikki meille tehdyt reklamaatiot ja niistä mahdollisesti aiheutuneet toimenpiteet ja korjaukset, joita jatkossa noudatamme. Saamme tällä tavalla myös tapahtumista oikean tiedon ja kuvauksen.


Yrityksessä tehtyjen useiden muutoksien ansiosta, pystyimme nyt laskemaan 1.6.2021 alkaen tuntiveloituksemme 49€/h sisältäen arvonlisäveron 24% Svean laskulla saat 30pv maksuaikaa esimerkiksi kytkimen korjaukseen tai katsastusremonttiin.


Meiltä saat apua myös pienkoneiden huoltoihin ja korjauksiin. Nouto & palautus. 45€/h
Me jatkamme autosi matkaa. 

Pidämme tärkeänä, ettei ympäristöä ja yhteiskuntaa tarpeettomasti kuormiteta, romuttamalla aivan hyviä, teknisesti toimivia ja korjattavissa olevia autoja. Auton ja sen kaikkien osien valmistusprosessi ei ole aivan vihreää toimintaa, neste, maali, kumi- ja muoviosien valmistukset huomioon ottaen. Me teemme kaikkemme, että siisti ja turvalliseksi tehtävissä oleva auto, jossa on huolto- ja korjaushistoriaa, sen matka myös jatkuu.


Teemme autojen hitsaustyöt isot ja pienet

Pohjan 3 päivän ruostesuojaukset alk. 350€ ja helmojen kiveniskusuojaukset alk. 150€ /puoli


tervetuloa