KorjaamoPlus Oy
  palveleva autokorjaamo


-pikahuollossa, vian paikannus, vikakoodien luku/poisto, öljyn vaihdot, polttimien vaihdot, aloitamme korjauksen jne 

-hitsaustyöt isot ja pienet


-vuokraa nosturipaikka vaikka tunniksi esim öljynvaihtoon tms 15€. Öljyt alk 6€/litra, öljysuodattimet 10€ kpl. Käytössäsi on hyvä valikoima käsityökaluja ja esim öljysuodatin- ja momenttiavaimet.


-vuokraa 2- tai 4 pilari nosturipaikka päiväksi/vuorokaudeksi tai vaikka viikoksi 50€/vrk. Koko viiikko 250€. Käytössäsi on päästämittauslaitteet bensalle ja dieselille, järeä työpöytä, jossa kunnollinen ruuvipenkki, hitsauskoneet mig- tai puikko, (eri korvaus käytöstä) kunnollinen ja turvallinen jousenpuristin paineilmatoiminen, järeä induktiolämmitin, pylväsporakone, hyvä sähkötoiminen prässi, huli, rengaskoneet, vaihdelaatikkonostimia, siirrettävä siltanosturi, jossa paineilmatoiminen nostin, nelipilarinosturilla keventimiä 2 kpl, Bosch auton diagnostiikkaohjelma josta saa ulos mm. OBD tulosteen katsastukseen, ohjelma, josta löytyy huolto-ohjeita, sekä momenttiarvot ja nestemäärät, Boschin ilmastointijärjestelmän tyhjennys/täyttö (täyttö eri korvauksesta), verhoilun pesuimuri, painepesuri, öljyn tyhjennysastiat, paineilmaa ja paineilmatyökalut, mm todella voimakas mutterinväännin, Bahcon moottori grilli, osien pesukone, sosiaalitilat, joissa voi keittää vaikka kahvia tai lämmittää ruokaa mikrossa, sos tiloissa on jääkaappi. Erikoistyökaluja paljon, mm jakopään remonttiin, vuokrataan pienellä lisäkorvauksella. Onnistuu siis vaikka moottorin tai vaihteiston remontti taikka vaihto.Kuluttaako teknisesti muuten hyvä autosi liikaa öljyä, on tehoton tai se ei läpäise päästötestiä..?

Nykyajan autoja ei ole tehty enään pitkään aikaan kestämään isältä pojalle...tai tytölle. Liian pitkät öljyn vaihtovälit/huoltovälit, pakokaasujen kierrätys, joidenkin merkkien tunnetut valmistusviat ja huonolaatuinen polttoaine. Voidaan tulla tilanteeseen, että moottori kuluttaa useita litroja öljyä jo tuhannella kilometrillä, päästöt ovat  liian suuret, mutta auto olisi muuten vielä ihan hyvä ja toimiva.

Moottorin kunnon toteaminen, mitataan puristuspaineet/öljynpaineet/ohivuodot, päästöt ja tarvittaessa vikakoodit. 60€. Hinta sisältyy moottorin vaihtotyöhön.

Tehdaskunnostetut vaihtomoottorit asennettuna alk. 1950€ 12kk takuulla. Myös vähän ajettuja vaihtoehtoja löytyy. Kysy. Toimittajallamme on heti varastossa yli 1000 moottoria, saamme tehtyä moottorisi vaihdon jopa viikossa ja sijaisauton saat käyttöösi maksutta.

Turbon päivitys alk. 690€. Sisältää moottoritilan pesun, ilmansuodattimen tarkastuksen/vaihdon, turbon putkien tarkastuksen, uudet öljyt ja suodattimen moottoriin.tervetuloa