KorjaamoPlus Oy
  enemmän kuin vain autokorjaamo

Ehdot ja takuu

Maksutavat

Laskutus, maksutavat meillä ovat käteinen ja pankkikortit, sekä sopimusyrityksille lasku. Osamaksurahoituksen tarjoaa Svea (maksuton 30pv) minkä jälkeen voi niin halutessaan, muuttaa laskun osamaksuksi.

Maksu tapahtuu samalla kertaa kun ajoneuvon tulee hakemaan tai se toimitetaan.

Asentajan työtuntiveloitus 58€/tunti sisältää alv 24% Kiinteähintaiset työt aina ilmoitettuun hintaan.


Lunastamattomat ajoneuvot

Lunastamattomat ajoneuvot, 60 päivän jälkeen, huoltoon saapumisesta, lunastamaton ajoneuvo siirtyy meidän omistukseen, jolloin myymme ajoneuvon varaosina eteenpäin huoltolaskun kattamiseksi.


Asiakkaan ajoneuvon säilytys

Mikäli autoa joudutaan pitämään nosturipaikalla huoltoon tulon jälkeisinä päivinä sen takia, että asiakas etsii itse osia, joudumme veloittamaan näistä odotuspäivistä 50€/päivä. 

1.1.2020 Veloitamme korjaamotiloissa säilytetyistä moottoreista ja/tai renkaista 50€/viikko, mikäli asiakas etsii itse osia.


Takuu

Työllämme on aina takuu. Varaosien kohdalla, takuu tulee suoraan tavaran toimitajalta. Mikäli havaitset huollon jälkeen on muutoksia autosi toiminnassa, ole välittömästi yhteydessä meihin. Työn takuu, koskee viimeksi tehtyä huoltoa ja mikäli osassa on vikaa, työ ei ole takuunalaista työtä vaan laskutetaan normaalisti.

Takuukorjauksiin asiakas toimittaa ajoneuvon korjaamolle ellei muuta ole sovittu.

Uusien ja takuunalaisten autojen takuu säilyy meillä huollettaessa, eikä takuu katkea.